Oppskriftene i denne bloggen er stort sett basert på KRAFT.
God tradisjonell kjøttkraft er både mat og medisin for store og små .
Sunneste maten for små bebisser som skal begynne med fast føde . Kraft, eggeplomme, smør = Kraftbaby 🙂
Ingenting annet på kjøkkenet kan måle seg med kraft når det gjelder smak og næringsverdi. Alle kjøkken med respekt for seg selv bør lage kraft som basis til sauser, supper og gryter . Min bestemor hadde alltid en kjele med kraft som sto og putret på ovnen .
Jeg kjøper kraftbein fra beitefora dyr f.eks HER og økologisk kylling HER og koker en stor kjele kraft ca. annenhver mnd. Fryser ned i glass eller passende beger, brukes i supper ,sauser, gryter, drikkebuljong, shot, osv .
KORT OPPSUMMERT, DETTE GJØR KRAFT FOR DEG OG KROPPEN DIN 🙂
- Stimulerer fordøyelsen
- Reparerer tarmskader
- Bygger opp alt bindevev i kroppen
- Er den beste antiaging-mat du kan få
- Avgifter kroppen
- Virker søvnfremmende
- Demper infeksjoner
- Bygger immunforsvaret
- Styrker hjertefunksjon
- Revmatisme
Tilbaketråkk: Blomkål/brokkoli suppe | Kraftkost