Kraftkoking

Oppskriftene i denne bloggen er stort sett basert på KRAFT.
God tradisjonell kjøttkraft er både mat og medisin for store og små .

Sunneste maten for små bebisser som skal begynne med fast føde . Kraft, eggeplomme, smør = Kraftbaby 🙂

Ingenting annet på kjøkkenet kan måle seg med kraft når det gjelder smak og næringsverdi. Alle kjøkken med respekt for seg selv bør lage kraft som basis til sauser, supper og gryter . Min bestemor hadde alltid en kjele med kraft som sto og putret på ovnen .

Jeg kjøper kraftbein fra beitefora dyr f.eks HER og økologisk kylling HER og koker en stor kjele kraft ca. annenhver mnd. Fryser ned i glass eller passende beger, brukes i supper ,sauser, gryter, drikkebuljong, shot, osv .

Brun-kraft_main_content_full_width

KORT OPPSUMMERT, DETTE GJØR KRAFT FOR DEG OG KROPPEN DIN 🙂

  • Stimulerer fordøyelsen
  • Reparerer tarmskader
  • Bygger opp alt bindevev i kroppen
  • Er den beste antiaging-mat du kan få
  • Avgifter kroppen
  • Virker søvnfremmende
  • Demper infeksjoner
  • Bygger immunforsvaret
  • Styrker hjertefunksjon
  • Revmatisme

Les mer om Kraft, HER og HER

IMG_2885

Reklamer

One thought on “Kraftkoking

  1. Tilbaketråkk: Blomkål/brokkoli suppe | Kraftkost

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s