Eller kall det gjerne suksesskake med krem, så godt så enkelt, alltid suksess 🙂
Nøttebunn : 5 eggehviter, 250 g nøtteblanding feks. ( hasselnøtter,mandler,valnøtter) , 100g. sukrinmelis , 50 g kokosblomstsukker .
Kjør nøtter, sukker, melis i en foodprossesor, vend inn de stivpiskede egghvitene og stek midt i ovnen på 180 g. i 25 min. Avkjøl på rist .
Eggekrem : kok opp 5 eggeplommer, 50 g kokosblomstsukker, 4 ts steviosa, 1dl fløte og rør hele tiden til det tykner. Når det er lunkent har du i 150 g meierismør og 1ts. ekte vaniljepulver elller frø fra en vaniljestang .
Pynt kaken først med gul krem så 5 dl. pisket krem og less på med hva du vil av bær og frukt, dryss over litt melis og nyyyyyt 🙂
Ser nydelig ut 🙂