Sennepssild

Jeg er ikke så veldig sildemenneske, men sennepssild er digg.

Til ett glass trenger du :

2 ss søt grov sennep
0,5 ss rårørsukker
0,5 ss 7 % eddik
1,5 ss rapsolje
2 ss rørosrømme
1 ss finhakket dill
1 klype mineralsalt
1 klype nykvernet pepper
ca 40 g eplebiter (det er best med grønne epler)
25 g gul løk i biter
100 g sursildbiter

 

IMG_6405

Bland sammen sennep, rømme, edikk,olje, salt, pepper, sukker og finhakket dill. Rør inn hakket løk og eplebiter.
Skjær utvannet sild i biter PS. viktig å vanne ut eller blir det veldig salt :-p

Finn et glass og legg lagvis, start og avslutt med saus. La den stå kaldt en stund før den spises. Holder seg ca en uke i kjøleskap.

 

IMG_6422

 

Smaker fantastisk med surdeigsbrød

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s